Gyerek méretű Orvosi arcmaszk Cica mintás

Egy igazán aranyos kiegészítő

Ugyan melyik gyerek ne imádná a cicákat? Ezek a cuki kisállatok ott vannak a ruhájukon, tolltartójukon, hátizsákjukon - és most már a maszkjukon is! A gyermek méretű cicás orvosi maszk egyszerre véd és elvarázsol.

Magas minőség a kicsiknek

A minta persze csak az érem egyik oldala. Egy maszk esetében az is fontos, hogy maximális biztonságot is nyújtson a gyerekeknek. Az eldobható cicás maszk remekül illeszkedik az arcra, így nem hagy rést a baciknak és vírusoknak. A három rétegű kialakításnak köszönhetően kiválóan szűri a levegőt, a rugalmas pánt pedig garantálja, hogy kényelmes legyen a viselése. A maszk mérete 14,5x9 cm, így több korosztálynak is megfelel. És persze fiúk és lányok egyaránt örömmel viselhetik.

Még több maszk webshopunkban

Más jellegű maszkkal is óvná szeme fényét? Nálunk többféle változatot is talál. Az eldobható, mintás orvosi maszk mellett rendelkezünk FFP2 típussal is, méghozzá imádnivaló zsiráfos vagy menő autós mintával. Vannak azonban olyan gyerekek is, akik nem szeretik a mintákat. Nekik egyszerű fehér FFP2-es maszkunkat ajánljuk, ami 12 éves korig hordható. Minden termékünkben közös, hogy remek áron kínáljuk őket, és persze rövid határidős országos kiszállítással.

Az ár darab ár! Egy csomag ára 790 huf (10 db/csomag)

79 Ft
Please select variants first