Bebak Külön Csomagolt Kézfertőtlenítő kendő Alkoholos

Bebak külön csomagolt alkoholos kézfertőtlenítő kendő

A maradéktalan higiéniáért

Naponta többször is fertőtlenítjük a kezeinket, és persze az is előfordul, hogy másoknak is adunk a táskánkban, fürdőszobánkban lévő fertőtlenítő kendőből. Az egyesével csomagolt törlőkkel elkerülhető, hogy a vírusokat így adjuk át egymásnak!

Ideális megoldás számos esetben

A külön csomagolt kézfertőtlenítő remek választás, ha vendégeket vár otthonába. Mindenkit megkínálhat egy-egy törlővel, anélkül, hogy ugyanazt a dobozt kelljen használni. Az egyesével adható Bebak alkoholos kézfertőtlenítő emellett tökéletes olyan cégeknek, intézményeknek is, ahol sok ember fordul meg. A külön, lezárt tasakokban elérhető törlőkkel még tovább csökkenthető a személyes kontaktusok száma.

Válassza a Bebak külön csomagolt kendőt otthonába, munkahelyére vagy éppen az iskolába, ügyfélszolgálati irodába!

Elpusztítja a vírusok 99,9%-át

A 75°-os alkoholt tartalmazó kendő kiemelkedő hatékonysággal veszi fel a harcot a kezein megtelepedő vírusok és baktériumok ellen. Attól sem kell tartania, hogy a bőre kiszárad a használatától, hiszen a kendő E-vitamint, pantenolt és glicerint is tartalmaz - ezek a segédanyagok nyugtatják és regenerálják a bőrt, valamint segítenek fenntartani az ideális pH-értékét. Gyermekek vagy érzékeny bőrűek is bátran nyúlhatnak ezért a különleges törlőkendőért.

A tiszta kéz fél egészség. Válassza a Bebak külön csomagolt fertőtlenítő kendőit, melyet gazdaságos, 50 darabos kiszerelésben rendelhet meg webáruházunkból!

Minimum rendelési mennyiség: 50 db (csomag). Nem bontható!

Az ár darab ár!

89 Ft