50 db Európai Szabvány EN14683 Type IIR Eldobható arcmaszk

Készleten! Darabár: bruttó 89 Huf

A maszk 3 rétegű IIR típus EN14683 Európai szabvány szerint készült

A hagyományos orvosi maszkok által kínált védelem sokszor nem elég. Amikor közvetlenül ki vagyunk téve valaki vérének vagy nyálának, olyan megoldásra van szükségünk, ami maximális biztonságot nyújt a cseppfertőzés ellen. Az IIR típusú orvosi maszkok nagyban gátolják, hogy fröccsenéssel a szervezetünkbe jusson a vírus vagy egyéb korokozó, így garantálva a biztonságot.

Egészségügyi dolgozóknak - és mindenkinek

Az egészségügy bármely ágában dolgozók nap mint nap ki vannak téve a fertőzésveszélynek, ezért számukra különösen fontos a kiemelt szintű védekezés. Az IIR típusú orvosi maszknak köszönhetően nem kell attól tartaniuk, hogy a beteg vérével vagy nyálával érintkezve kapják el a kórokozókat.
Hasonló a helyzet az idősotthonokban vagy a szociális szféra egyéb ágazataiban, hiszen bármikor kerülhetünk olyan helyzetbe, amikor védelemre van szükségünk a cseppfertőzése ellen - gondoljuk csak egy véletlen tüsszentésre vagy köhögésre.

A legmagasabb minősítés

Az orvosi, (Medical) minősítéssel ellátott maszkokat három kategóriába sorolják attól függően, hogy milyen hatékonysággal szűrik a kórokozókat és a szennyeződéséket, illetve el van e látva fröccsenés elleni védelemmel, ahogy az alábbi táblázatban is szemléltetjük. Az IIR-minősítés a legmagasabb kategóriát képviseli: az ilyen termékek minimum 98%-os hatékonysággal védik viselőiket és a fröccsenésvédelem sem maradhat el. A webáruházunkban kapható IIR típusú maszk megfelel az EN14683 Európai szabványnak, így biztos lehet benne, hogy tökéletes minőséget kap a pénzéért.

Egyszer használatos szájmaszk, 

Minimum rendelés 50 db (csomag). Nem bontható!
Variáció kiválasztása:

4 450 Ft 199 Ft