Fizetési mód, visszaigazolás a vásárlási szándékról online kiskereskedelmi vásárláskor

2023.04.02


Cégünk főleg nagykereskedéssel foglalkozik és a kiskereskedelemi részlegünk ezért nem tud sem készpénzes, sem kártyás fizetést elfogadni, mivel átutalásos partnereink vannak. Ezért ezt a kiskereskedelemben is szeretnék fenntartani. 

Erre való tekintettel csak előre utalással tudsz fizetni, készpénzzel/ bankkártyával nem!

Személyes átvételre nincs lehetőség, mivel raktárról dolgozunk (nem bolt!), ezért kérjük megértésed, hogy csak futárszolgálattal tudjuk átadni a rendelésed.

 A rendelésed leadása után írásbeli visszaigazolást kapsz tőlünk, ami a rendelésben megadott e-mail címre fog érkezni DÍJBEKÉRŐ formájában.


Amint az összeg jóváíródott a számlánkon, azt követően 24 óra múlva adjuk át a szerződött partnerünknek (GLS futárszolgálat) a csomagodat h-p-ig.

Hétköznap a csomag feladásától számítva, általában 24 óra alatt már át is veheted a megadott címen a rendelésed, amiről előzőleg a futárcég e-mailen vagy telefonon értesít az érkezés időpontjáról. A pénteken feladott csomagok a következő hét hétfőjén érkeznek meg munkanapokon. 


Minden esetben számlát állítunk ki a megrendelésről, amit a megadott e-mail címre kapsz meg automatikusan a NAV számlázó rendszeréből.


Utaláshoz kérjük, arra a bankszámlára küld a teljes bruttó összeget a díjbekérőn, amit e-mail-ben kapsz meg.