A 25 éve alapított, 35 országban vezető hotelbeszállító az ALDA Brand,  2011-ben lépett piacra Magyarországon az exkluzív szállodai felszereléseket és kiegészítőket kínáló ALDA.Hungary Kft, a csehországi  ALDA hotel equipment s.r.o. kizárólagos partnereként.

Termékeinkkel egyre több hazai szállodában találkozhatnak. Ma már több, mint 200 négy- és ötcsillagos budapesti, illetve vidéki hotelben megtalálhatóak vagyunk.

A cég palettáján közel 5000 féle termék szerepel a fürdőszoba felszerelésektől kezdve a minibárakon át, a konferenciákon használatos mobilszínpadokig. 

A tisztítószereken, a takarító- és konyhai gépeken kívül gyakorlatilag teljes a kínálatunk. A fürdőszoba-inoxokból  teljes termékcsaládból lehet válogatni, ezekbe beletartoznak a mozgássérült felszerelések is.

Minden inox tömör sárgarézből készült. Majdnem minden inox családunkra 2-10 éves gyári garanciát biztosítunk!

KOZMETIKAI ÉS FÜRDŐSZOBAI BEKÉSZÍTÉSEK:

A teljes szállodai skálát lefedő, többféle kiszerelésben kínált kozmetikumaink levédett gyártási technológiával és összetevőkkel készülnek piacra, ezért minden szállodatípusba ajánlhatók. 

Kozmetikai családunk  csomagolása újrahasznosított anyagból készül, amivel nagyban hozzájárulunk a környezetszennyezés csökkentéséhez (ECO PURE)

További szobai bekészítések találhatóak kínálatunkban. Ezek közül kiemelnénk a papucsokat (nyomott--varrott formában), a vízforralókat, mosodai zsákokat, és minden, a housekeeping területén szükséges bekészítést, amik elengedhetetlenek egy sikeres szálloda működéséhez.

Hatalmas, több, mint 3 milliárd forintos értékű saját raktárkészletről látjuk el partnereinket, ezért a szállítási idő rendkívül rugalmas, akár 72 órán belül a partnereinknél lehet a megrendelt áru külföldi készletről is.

Cégünk sikerének egyik kulcsa a rendszeres személyes kapcsolattartás az ügyfelekkel. A minőség mellett a megbízhatóságot tartjuk a legnagyobb üzleti értéknek, ez többek között azt is jelenti, hogy nem a legdrágábbat, hanem a leginkább megfelelőt ajánljuk.

Reméljük, hamarosan Önt is partnereink/vásárlóink közt üdvözölhetjük!