A több, mint 20 éve alapított, 35 országban vezető hotelbeszállító az ALDA Brand, közel 10 évvel ezelőtt lépett piacra Magyarországon az exkluzív szállodai felszereléseket és kiegészítőket kínáló ALDA.Hungary Kft                    az ALDA hotel equipment s.r.o. kizárólagos partnereként.

Termékeinkkel egyre több hazai szállodában találkozhatnak. Ma már közel 100 négy- és ötcsillagos budapesti, illetve vidéki hotelben megtalálhatóak vagyunk.

A cég palettáján több, mint 3500 féle termék szerepel a fürdőszoba inoxoktól a minibárakon át a konferenciákon használatos mobilszínpadokig. A tisztítószereken, a takarító- és konyhai gépeken kívül gyakorlatilag teljes a kínálatunk.                                                                                                                                                       A fürdőszoba-inoxokból 8 teljes termékcsaládból lehet válogatni, ezekbe beletartoznak a mozgássérült felszerelések is.

Minden inox tömör sárgarézből készült. Majdnem minden inox családunkra 2-10 éves gyári garanciát biztosítunk!

KOZMETIKAI ÉS FÜRDŐSZOBAI BEKÉSZÍTÉSEK:

A teljes szállodai skálát lefedő, többféle kiszerelésben kínált kozmetikumaink levédett gyártási technológiával és összetevőkkel készülnek piacra, ezért minden szállodatípusba ajánlhatók. A kínálat nemrég bővült a meglévő 8 teljes bekészítés mellett a Botanica családdal 100% marokkói Argán olajjal), illetve a Provence néven piacra került, 100%-os Francia levendula kivonattal.

2019 első felében újabb két kozmetikai családdal kerültünk a középpontba: A felső kategóriás Herbal és Carlo Belotti . Utóbbiról fontos megemlíteni, hogy MINDENTŐL MENTES az összetevője (lásd kozmetikum bekészítés alatt a leírásukat) és ugyancsak a csomagolásuk abban különbözik, hogy újrahasznosított termék, amivel nagyban hozzájárulunk a környezet-szennyezés csökkentéséhez (ECO PURE)

További szobai bekészítések találhatóak kínálatunkban. Ezek közül kiemelnénk a papucsokat (nyomott--varrott formában), a vízforralókat, mosodai zsákokat, és minden, a housekeeping területén szükséges bekészítéseket, amik elengedhetetlenek egy sikeres szálloda működéséhez.

Hatalmas, közel 1 milliárd forintos értékű saját raktárkészletről látjuk el partnereinket, ezért a szállítási idő rendkívül rugalmas, akár 72 órán belül a partnereinknél van a megrendelt áru külföldi készletről is.

Cégünk sikerének egyik kulcsa a rendszeres személyes kapcsolattartás az ügyfelekkel. A minőség mellett a megbízhatóságot tartjuk a legnagyobb üzleti értéknek, ez többek között azt is jelenti, hogy nem a legdrágábbat, hanem a leginkább megfelelőt ajánljuk.